Kolacja: Sałatka makaronowa z kurczakiem i fasolką szparagową obsypana pestkami dyni
03.02.2021
Śniadanie: Jajka sadzone na szpinaku, pomidor z bazylią, pieczywo razowe
II śniadanie: Jogurt z duszonymi śliwkami w czekoladzie
Obiad: Lekki bigos z dynią, chorizo i ziemniakami
Podwieczorek: Makaron z cukinii z pesto bazyliowym
Kolacja: Ryż z jabłkami i bezą
04.02.2021
Śniadanie: Owsianka z pieczonymi orzechami
II śniadanie: Sałatka z awokado, kozim serem i granatem
Obiad: Kurczak słodko-kwaśny z ryżem basmati
Podwieczorek: Orkiszowe ciasto jogurtowe z brzoskwiniami
Kolacja: Placuszki ze szpinakiem i ricottą, sos czosnkowy
05.02.2021
Śniadanie: Owsianka power bowl
II śniadanie: Serek wiejski z awokado i łososiem, pieczywo razowe
Obiad: Chili con carne z komosą ryżową
Podwieczorek: Zielony pudding z tapioki z duszonymi owocami leśnymi
Kolacja: Sałatka z pieczonych warzyw i sera feta z grzankami
06.02.2021
Śniadanie: Kanapki z pastą z makreli i jajka, warzywa
II śniadanie: Placuszki z jabłkami i cynamonowym serkiem
Obiad: Roladki z indyka faszerowane brokułem z kaszą orkiszową i surówką z pomidora
Podwieczorek: Zupa krem ziemniaczana z porem, karmelizowaną cebulką i prażonymi pistacjami
Kolacja: Dhal z soczewicy z żytnim pieczywem